Spring naar inhoud
22 oktober 2009 / pieterary

DUTCH DESIGN HANDBAG LABEL: PIETER ARY

Shinju ShopperMet het nieuwe Nederlandse Handbag label, Pieter Ary, gaat elke vrouw stijlvol over straat. Hoogwaardig leer, unieke en buitengewone ontwerpen, vernieuwend en modisch zijn de basisprincipes van het nieuwe tassenmerk. Opmerkelijk verwerkt leer en verfijnde details maken dat de tassen een ware eye-catcher zijn. Het Nederlandse label met een uitgesproken stijl werd vandaag in Amsterdam gelanceerd.

Arata City ShopperPieter Ary is een nieuw exclusief Tassenlabel op de Nederlandse markt, gemaakt van de beste kwaliteit leer. Full grain leathers, Nubbuck en Soft nappa’s. Verkrijgbaar van Handbag tot Big shopper en in de kleuren Black, Dark brown, Marble grey, Mozzarella, Biscuit, Sand en Ivory. De tassen van Pieter Ary zijn een waardevolle aanvulling en verlengstuk van de vrouw en haar eigen stijl. Zo wordt heden gemixed met verleden, precious met sophisticated en ‘Western World fashion’ met andere culturen.

Rossella HobobagEmbellishments
Iedere tas is op zijn eigen manier uniek bewerkt en springt in het oog van elke voorbijganger. Zo is er bijvoorbeeld de Sabrina Handbag, volledig bedekt met uit leer gesneden bloemen of de Trilby Handbag voorzien van ruffles. Ook wordt binnen de collectie veelvuldig gebruik gemaakt van studs. De Amedia bag is een voorbeeld van een stoere handbag waarbij het hele panel met metale embellishments gedecoreerd is. De Rossella hobobag daarentegen geniet een aanblik van gekreukt leer en een minimalistische metaal decoratie.

Arata Big shopperCollectie SS/10
Twee keer per jaar verschijnt er een nieuwe Pieter Ary collectie. Voor de SS/10 heeft de ontwerper zich door etnische invloeden laten inspireren. Bijvoorbeeld de ‘Tie & Dye’ leerbewerking van de Sachi Big Hobobag . Een mix van Mozarella en Dark Brown geeft deze tas zijn etnische look. Bij de Migito handbag is het Sandy Nubbuck leer zo bewerkt dat er een bijzonder reliëf van bloemen ontstaat.

Voor meer informatie en verkoopinformatie kijk op: www.pieterary.com

Over Pieter Ary
Pieter Ary is gevestigd in Amsterdam. De ontwerper, Pieter Ary heeft een rijk verleden als het  om het ontwerpen van tassen en accessoires gaat. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor de designs van de Mens Belts van Tommy Hilfiger Europe en is hij velen jaren Design Director Accessoires en Timewear van Esprit geweest. Tevens is hij consultant voor vele internationale brands als Sunglass Hut, K-Swiss, Mitsubishi en Smart.

Share

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: